Aku Ankka kesätarjous – lahjaksi pyyhe tai PowerCard vara-akku

Aku Ankka-lehden kesätarjous. Nyt vain 5,80 €/kk (5 kk 29 €, norm 69,80 €) + valitsemasi tilaajalahja. Tilaajalahjaksi voit valita Aku Ankka -pyyhe (arvo 22,00) tai Bluebiit PowerCard -vara-akun (arvo 24,90).

Tilaa Aku Ankka nyt superedullisesti vain 29 € / 5 kk. Sis. digipalvelu Lataamon.

Aku Ankka -lehti
Aku Ankka on Suomen hauskin viikkolehti, jonka rikas ja huoliteltu kieli tarjoaa riemukkaita elämyksiä kaikelle kansalle vauvasta vuorineuvokseen. Maailman parhaiden sarjakuvaseikkailujen takana ovat huippupiirtäjät, kuten Mau Heymans, Arild Midthun ja Kari Korhonen, unohtamatta klassikkojen kuninkaita Carl Barksia, Don Rosaa ja Vicaria.
Akkarin lukijoita muistetaan monenlaisilla lahjoilla ja yllätyksillä läpi vuoden: luvassa on tarroja, julisteita, teemanumeroita ja paljon muuta. Aku Ankka ei ajaudu paperinkeräykseen, vaan se arkistoidaan kirjahyllyn aarteeksi ja luetaan yhä uudestaan.

Aku Ankka Lataamo -digipalvelu
Aku Ankka Lataamo on maailman mahtavin digitaalinen sarjispalvelu. Lataamosta löydät kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankka -lehdet sekä muhkean valikoiman Aku Ankan taskukirjoja ja Aku Ankka Ekstroja. Uusin Aku Ankka -lehti julkaistaan Lataamossa päivää ennen kuin paperinen lehti kolahtaa postilaatikkoon, ja Taskarit julkaistaan samaan aikaan painetun version kanssa. Lataamon omissa erikoisnumeroissa julkaistaan Suomessa ennen näkemättömiä seikkailuja ja muita sarjakuvaharvinaisuuksia
Aku Ankka Lataamo on saatavilla iOS- ja Android-sovelluksina sekä selainpohjaisena osoitteessa lataamo.akuankka.fi. Yli 170 000 sivua Aku Ankka -sarjakuvaa kulkee näppärästi mukanasi mobiililaitteessasi.